Samenwerken met de Engelen en Melchizedek

Logo - Hartwerk Online

Door Hartwerk Online

Door Hartwerk Online

Hartwerk Online - Samenwerken met de engelen en Melchizedek -

Een gesloten deurtje 

Engelen zijn een deel van mijn leven en ik kan me ook geen leven voorstellen zonder deze liefdevolle lichtwezens. Als kind was ik me hier niet zo bewust van, ik wist niet beter en ik dacht dat het heel normaal was. Naarmate ik ouder werd merkte ik wel dat ik toch een beetje anders was dan andere kinderen, maar ik paste me goed aan. Het voelde als mijn geheime wereldje en ik ontwikkelde een soort deurtje dat ik voor de buitenwereld gesloten hield. Dat het engelen waren wist ik toen nog niet, op die leeftijd beleefde ik het vooral als iets liefdevols. 

Jong en onderzoekend 

Als ik opgroei tot jonge vrouw verschuift het contact met de engelen toch een beetje naar de achtergrond. Meegezogen in de gehaaste maatschappij richtte ik me op mijn loopbaan en opleiding. Zoals het gaat op die leeftijd, dan ben je nog zo onderzoekend. Mijn plaatsje vinden in de maatschappij was op dat moment de grootste uitdaging. De engelen werden een beetje overschaduwd door de rollercoaster van het leven, maar daar kwam snel verandering in! 

Levenslessen

Een leven gaat natuurlijk niet altijd over rozen en een leven zonder levenslessen zou niet compleet zijn. Vroeg of laat gaan we allemaal door moeilijke fases. Gek genoeg ervaarde ik deze periodes ook als een ontroerend mooie tijd omdat ik zo liefdevol werd bijgestaan. Op bijzondere, bijna magische wijze, kreeg ik de mooiste inzichten. Ook al ben ik dan nog steeds heel jong en heb ik het allemaal nog lang niet uitgevogeld, ik werd me steeds bewuster van dit warme en oprechte contact. De verbinding kwam weer helemaal tot leven. 

Van zorgmedewerker naar lichtwerker 

Tijdens mijn loopbaan in de zorg kreeg mijn connectie met de engelen een nieuwe powerboost. Als hulpverlener kom je in situaties waarin je veel voor mensen betekent: Situaties waarin ook de engelen veel voor mensen kunnen (en vooral ook willen) betekenen. Toen wist ik dat de engelen er niet alleen voor mij waren en dat ik deze verbinding veel breder mocht inzetten. 

Ik kwam steeds meer in mijn element 

Het was mij nooit ontgaan dat ik onbewust al veel deed met helende energie. Het trok altijd al mijn aandacht en ik besloot hier ook bewust iets mee te doen. In 2002 liet ik me inwijden voor Reiki 1, 2 en 3. Zo kwam ik steeds meer in mijn element, maar toen ik Master werd ging er letterlijk een nieuwe wereld voor me open! 

Melchizedek 

De Reiki Master inwijding overtrof elke verwachting, elke ervaring en raakte mij tot in het diepste van mijn ziel. Niet alleen de engelen, maar ook de broeders van Melchizedek waren aanwezig bij dit geweldige proces. Als een soort openbaring werd het contact intens versterkt en enorm helder. Vanaf dat moment was er ook geen weg meer terug en werd de lichtwerker in mij helemaal wakker geschud.

My destiny

De Master die mij inwijdde heeft ze allemaal gezien. Niet alleen mijn gidsen, maar ook Melchizedek en een leger aan engelen stond klaar om de samenwerking met mij aan te gaan! Alles viel op zijn plaats en gaf ik gehoor aan de roeping die zich eindelijk mocht manifesteren. 

De deur mocht open! 

De baan in de zorg liet ik achter me en ik oriënteerde mij naar de mogelijkheden als lichtwerker. Het deurtje dat ik als kind zo gesloten hield mocht nu eindelijk open! Eenmaal op dit pad ging ik mee met de stroom en kwam ik steeds meer in mijn eigen kracht te staan. Ik voel mij dan ook gezegend dat dit mocht uitgroeien tot Hartwerk Online: Een klein bedrijfje, maar wel met een heel groot hart ❤

Teamwork

De engelen, Melchizedek en natuurlijk ook mijn gidsen, werken altijd samen. Deze samenwerking is voor mij zo natuurlijk en vanzelfsprekend, dat ik letterlijk met hart en ziel aan het werk ben. 

De engelen en Melchizedek willen ook niets liever dan mensen helpen! Niet alleen tijdens een healing bundelen ze hun liefdevolle energie, ze staan je ook in alle liefde bij tijdens regressietherapie of andere sessies.

The Angel Effect

Hartwerk Online - samenwerken met de Engelen en Melchizedek

Leave a Reply

Close Menu