Reiki Inwijdingen

“Reiki is Life Force Energy”


Reiki 1, 2 en 3

De inwijdingen die ik aanbied zijn bedoeld voor mensen die al enigszins bekend zijn met Reiki (of andere vormen van energiewerk). Hoewel dit niet noodzakelijk is wil ik wel helder hebben dat ik geen dure cursus of training geef, het gaat puur om de inwijdingen. Uiteraard krijg je wel enige begeleiding, maar hier ga je zelf mee aan de slag.

Hartwerk Online - Reiki Inwijdingen


In een vertrouwde omgeving

Een inwijding gebeurt op afstand en duurt ongeveer een half uurtje. We maken een afspraak en het is belangrijk dat je hier in alle rust voor gaat zitten. Je sluit je even volledig af voor de buitenwereld, je telefoon gaat uit en je zoekt een plekje op waarbij jij je helemaal veilig en ontspannen voelt. Eventueel zet je een ontspannen muziekje aan, brand je een kaarsje of een beetje wierook, waar jij je goed bij voelt!

Geef je volledig over

In dit half uurtje laat je alles gewoon gebeuren, een inwijding lukt altijd! Je kan van alles ervaren, maar dit hoeft helemaal niet. Dit is heel persoonlijk en voor iedereen verschillend. Sommige mensen gaan er helemaal in op, anderen ervaren niet zo veel of vallen zelfs in slaap. Weet dat alles goed is, als je de behoefte voelt om in slaap te vallen, dan mag je daar gewoon aan toegeven.

Evaluatie

Na de inwijding laat je alles even goed bezinken en kom je rustig weer tot jezelf. Vervolgens hebben we nog even contact en nemen we de inwijding rustig door. Hier heb je alle ruimte voor vragen en hoor ik ook graag hoe je het ervaren hebt. Het komt ook voor dat ik nog het een of ander meekrijg tijdens de inwijding en dat ik je nog een mooie boodschap mee mag geven!

It’s Lovely!  

Wanneer de inwijding is afgerond krijg je toegang tot een aparte webpagina. Op deze pagina lees je alles over de inwijding die je ontving, de symbolen die zijn gebruikt en hoe je hier zelf mee aan de slag kan. Nu begint ook het echte werk en hoe langer je ermee werkt, hoe krachtiger het stroomt ❤

Certificaat

Uiteraard is het ook mogelijk een certificaat te ontvangen bij een inwijding. Dit wordt vooraf besproken en apart in rekening gebracht.

Om fraude te voorkomen worden certificaten op naam uitgegeven, persoonlijk ondertekend en per post verstuurd.

Hartwerk Online - Reiki Inwijdingen

De Master inwijding

Na het doorlopen van Reiki 1, 2 en 3 zou je Reiki Master kunnen worden, echter doe ik deze inwijding niet online. Het is belangrijk dat deze inwijding gepaard gaat met een goede begeleiding.

Andere mensen inwijden is een behoorlijke verantwoordelijkheid en vereist een bepaalde werkwijze. Master inwijdingen doe ik dan ook alleen op aanvraag en als het mogelijk is om een afspraak op locatie te realiseren.

Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, dan help ik je graag!

Een intakegesprek is
gratis en vrijblijvend

Als je vragen hebt of een afspraak
wilt maken, dan help ik je graag!

Close Menu