Regressietherapie

“Terug naar de kern”


Naar de kern 

Regressie kan je letterlijk vertalen als terugloop en dat is ook precies de weg die ik met jou bewandel. Samen gaan we terug naar de oorsprong van jouw overtuigingen die zich uiten in angsten, pijnen of blokkades. Omdat deze overtuigingen vooral ontstaan in de kindertijd is regressietherapie doorgaans verweven met een ‘Innerlijk Kind Healing’.  

Hartwerk Online - Innerlijke Kind Healing

Herprogrammeren

Middels meditatieve oefeningen begeleid ik je in een soort trance om zo in contact te komen met jouw onderbewuste. We gaan steeds verder terug: tot de kern en het ontstaan. In deze meditatieve staat leer ik jouw onderbewuste nieuwe overtuigingen die je meeneemt in je bewuste leven. Je kan het vergelijken met her-programmeren en het opnieuw opstarten van een computer. 

Herstel de balans

De meeste overtuigingen, pijnen of blokkades ontstaan in de kindertijd en draag je heel je leven bij je. Ook is het mogelijk dat je last hebt van overtuigingen uit een eerder leven en in dat geval gaan we nog verder terug. Zonder dat je je er bewust van bent uit dit zich in je dagelijkse leven en zorgt dit voor vele blokkades, maar het kan zich ook uiten in je gezondheid. Wanneer oude overtuigingen plaats maken voor nieuwe overtuigingen sta je anders in het leven en de balans tussen lichaam en geest herstelt. 

Wat onderscheidt mij van andere regressietherapeuten?

Wat onderscheidt mij van andere regressie-therapeuten?

Regressietherapie is een vrij gangbare methode die tegenwoordig steeds vaker wordt toegepast. Echter is mijn werkwijze niet zo standaard en verweven met mijn werkzaamheden als lichtwerker. Een sessie wordt ondersteund met helende kosmische/ universele levensenergie. Omdat iedere sessie wordt afgestemd op de ontvanger is mijn werkwijze voor iedereen uniek. Middels deze kosmische verbinding weet ik jou ook beter met jezelf te verbinden waardoor je het maximale uit een sessie haalt.

Praktijkvoorbeeld 

Een creatieve vrouw die zichzelf op allerlei vlakken ontwikkelde, maar kampt met faalangst. Hoe mooi of bijzonder haar werk ook was, ze deelde vrijwel niets met de buitenwereld. Ze was ervan overtuigd dat haar werk niet goed genoeg was om te delen met anderen. Ook in haar baan liep ze hier tegenaan. Ze bleef zichzelf controleren en haar werk verbeteren, waardoor ze strakke deadlines niet haalde. Voor haar gevoel was iets nooit goed genoeg of waardig. 

Wanneer ik haar meeneem op reis in haar onderbewuste kom ik tot de kern van deze overtuiging. Als heel jong meisje maakte ze voor iedereen in haar omgeving tekeningen. Haar moeder leerde haar dat ze mensen niet mocht lastigvallen met zo veel tekeningen. Vanuit die overtuiging groeide faalangst en zonder dat ze het besefte leefde ze al 40 jaar vanuit deze overtuiging. Haar innerlijke kind werd door deze overtuiging beschadigd en mocht opnieuw worden overtuigd.  

Sessies zijn vertrouwelijk en privé. Deze ervaring deel ik met de nadrukkelijke vermelding dat ik hier toestemming voor kreeg.  #Dankjewel ❤

Regressietherapie

Regressie wordt onder andere toegepast bij:

• Angst en paniek
• Onzekerheid of gebrek aan zelfvertrouwen
• Trauma’s en verwerking
• Besluiteloosheid, twijfel en onrust
• Onverklaarbare gevoelens of overtuigingen  

Uiteraard is regressietherapie breder inzetbaar, maar in grote lijnen krijg je nu een goed beeld.

Neem gerust contact met me op en krijg helder wat ik voor jou kan betekenen!

Waag een sprong

Hartwerk Online - Regressietherapie - Waag een sprong

Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, dan help ik je graag!

Een intakegesprek is
gratis en vrijblijvend

Als je vragen hebt of een afspraak
wilt maken, dan help ik je graag!
Close Menu