Healing

“Energetische Behandeling”

Energetische behandeling 

Ook al betekent healing letterlijk vertaald genezing, healing staat ook voor een energetische behandeling. Bij genezing denken we vooral aan het genezen van het lichaam, terwijl een healing ook (en in het bijzonder) is afgestemd op het genezen van het energetische lichaam. De balans tussen lichaam en geest is een belangrijke schakel in het proces van een genezing.

Een natuurlijke eigenschap 

Van nature zijn we allemaal vermogend om met helende energie te werken en onbewust doen we dit ook. Wanneer we pijn hebben (of pijn bij een ander zien) leggen we automatisch onze handen op de pijnlijke plek. Net zo goed als ‘een kusje erop’ hetzelfde doet en door de intentie helend werkt.  

Om helende energie te sturen is het belangrijk dat bepaalde kanalen open staan en dat je in verbinding staat met de universele en kosmische energie. Bij sommige mensen staan van nature deze kanalen helemaal open en stroomt de energie vanzelf. Bij de meeste mensen zijn deze kanalen grotendeels afgesloten daar wij (door de gehaaste en materialistische maatschappij) steeds meer vervreemd raken van onszelf als natuurlijke mens. 

Reiki 

De meest bekende vorm van helende energie is Reiki. Middels verschillende inwijdingen kan iedereen zijn of haar kanalen weer openen. Afhankelijk van het aantal inwijdingen kan je Reiki toepassen op jezelf en ook op anderen. Hoe meer inwijdingen je doorloopt, hoe meer jouw kanalen zich openen. Wanneer je alle graden behaalt ben je een Master en kan je ook andere mensen inwijden.  
 
Reiki activeert, bevordert en versnelt het natuurlijke genezingsproces. Het is niet zo dat Reiki jou geneest, maar de energie zorgt ervoor dat jouw lichaam zichzelf geneest. Reiki stimuleert en optimaliseert  het genezingsproces. Zo heeft een blauwe plek meerdere fases en duurt het zeker een week voor je alle kleuren doorloopt. Wanneer je een blauwe plek behandelt met Reiki zie je dat dit proces zich in slechts enkele dagen voltooit. 

Energie komt altijd aan! 

Het is belangrijk dat de ontvanger toestemming geeft, want elke vorm van energie komt altijd aan, ook als de ontvanger er op dat moment niet op afgestemd is. In dat geval komt het later aan of als wij slapen. Hierdoor kan het gebeuren dat je een healing niet direct ervaart, maar de energie stroomt ongetwijfeld jouw kant op! 

Gebundelde Healing 

De helende energie waarmee ik werk is van oorsprong gebaseerd op Reiki, maar wordt ondersteund door de engelen en de opgestegen meesters van de orde van Melchizedek. De samenwerking met deze liefdevolle en prachtige energetische wezens is een deel van mijn leven. Vanaf het moment dat ik deze samenwerking mocht integreren met Reiki viel voor mij alles op zijn plaats. De energie waarmee ik werk is zo liefdevol en intens, mensen ervaren soms bijna letterlijk de vleugels van de engelen om zich heen ❤

 

Teamwork

De engelen, Melchizedek en natuurlijk ook mijn gidsen, werken altijd samen. Deze samenwerking is voor mij zo natuurlijk en vanzelfsprekend, dat ik letterlijk met hart en ziel aan het werk ben. 

De engelen en Melchizedek willen ook niets liever dan mensen helpen! Niet alleen tijdens een healing bundelen ze hun liefdevolle energie, ze staan je ook in alle liefde bij tijdens regressietherapie of andere sessies.

The Angel Effect

Hartwerk Online - samenwerken met de Engelen en Melchizedek

Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, dan help ik je graag!

Een intakegesprek is
gratis en vrijblijvend

Als je vragen hebt of een afspraak
wilt maken, dan help ik je graag!

Close Menu