Nieuwe Fundering

Logo - Hartwerk Online

Door Hartwerk Online

Door Hartwerk Online

Als een huis 

Je kan je levensloop vergelijken met een huis: In de kindertijd leg je de fundering aan, naarmate je ouder wordt vormt het huis zich op deze fundering. Je kan een kasteel bouwen, maar is de fundering niet stabiel, dan blijft zelfs geen schuurtje overeind. Hoe sterker en stabieler jouw fundering, hoe steviger jouw huis! 

Vruchtbare bodem 

Het is natuurlijk ook belangrijk dat je de fundering aanlegt op een vruchtbare bodem. Soms is het dus nodig om er nog wat dieper in te duiken, want instabiliteit kan ook ontstaan in vorige levens.  

De fundering vernieuwen 

Middels meditatieve methodes neem ik je mee op reis in jouw onderbewuste. Alles wat oud of pijnlijk is pakken we op en werken we door. We restaureren, stabiliseren of vernieuwen deze bouwstenen. We gaan net zo lang door en net zo ver terug tot je fundering stevig in de vruchtbare aarde staat. 

Je bent de architect van jouw leven! 

Met een goede basis, een stevige fundering, kan je in het leven alle kanten op! Je staat met je voeten diep in de nieuwe en vruchtbare grond. Vol zelfvertrouwen sta je te popelen om een nieuw huis te bouwen. Vanaf dit punt is het leven weer een groot feest en heb je zelf de regie in handen. Je geniet weer van de kleine dingen en ziet ook waarom die ertoe doen. Er zijn geen blokkades meer, geen angsten die jou belemmeren, je hebt je eigen veilige basis gecreëerd! Vanaf dit punt ben jij de architect van jouw huis, van jouw leven!

Teamwork! 

Je hoeft het allemaal niet alleen te doen, als je in het echte leven een huis bouwt schakel je ook een bedrijf in. In alle liefde neem ik jou dan ook bij de hand. Samen met de engelen werken we aan jouw fundering en een nieuwe start ❤ 

Leave a Reply

Close Menu