Coaching

“A different kind of company, a different kind of coaching”

Self Empowerment

Wanneer je op zoek gaat naar hulp duidt dat in de eerste plaats al op een stukje bewustzijn en inzicht. Je bent je bewust van blokkades of andere issues waar je mee worstelt. Dit inzicht komt uit jezelf en door er iets mee te willen doen neem je al een stukje controle over je eigen leven.

Een goede coaching begint altijd vanuit jezelf:  Je zet inzicht om in erkenning en besluit er iets mee te doen.

Hartwerk Online - Coaching

Een goede coaching begint altijd vanuit jezelf:  Je zet inzicht om in erkenning en besluit er iets mee te doen.

Hartwerk Online - Coaching

Een goede coaching begint altijd vanuit jezelf:  
Je zet inzicht om in erkenning en besluit er iets mee te doen.

Inzichten  

Nu is het vaak niet helder waar blokkades vandaan komen of waarom je ergens op vastloopt. Om verder te kunnen heb je nieuwe inzichten nodig. Het verkrijgen van deze inzichten is een belangrijk proces. Het is essentieel dat je hier met volledige bewustzijn instaat.  

Bewustwording

Wil je het beste uit jezelf halen, dan is bewustwording de grootste uitdaging die je aangaat. Dit wordt vaak uitgedrukt als “jezelf tegenkomen” of als “jezelf onder ogen komen”. Wanneer je een inzicht ook echt bewust ziet, met hart en ziel voelt, beleeft en ervaart, dan spreek je van volledig bewustzijn.

Het grote geheim

Bewustwording is dus eigenlijk het toverwoord en zoals ze zo mooi zeggen, “where the magic happens”. Als je bij mij komt is dat ook het eerste waar we ons op richten. We gaan op zoek naar de kern of het ontstaan van een blokkade. Door in te voelen op jouw energie en jouw situatie weet ik op welke manier jij het beste tot die kern komt. Het kan zijn dat ik meerdere methodes toepas die in elkaar overlopen omdat dit voor jou dan gewoon het beste werkt.

De balans herstellen

Als helder is waar het mis gaat of waar het beter kan, dan gaan we de balans herstellen. Soms is een healing voldoende, echter vraagt het vaker toch meer aandacht. Blokkades komen vaak voort uit overtuigingen die in ons onderbewuste liggen opgeslagen. We nemen oude overtuigingen weg en integreren nieuwe overtuigingen in je systeem. Onder Regressie kan je hier meer over lezen.

You got this!

Wanneer je één of meerdere sessies doorloopt, begint de energie te stromen. Jouw lichaam en geest komen in balans. Ook al kom je bij mij terecht en help ik je in alle liefde op weg, je bewandelt de weg helemaal zelf. Hierdoor sta je in je eigen kracht, leef je oprecht en geheel vanuit je hart.

Dus eigenlijk ben ik hier niet de coach, maar haal ik die in jou naar boven ❤  

 

Teamwork

De engelen, Melchizedek en natuurlijk ook mijn gidsen, werken altijd samen. Deze samenwerking is voor mij zo natuurlijk en vanzelfsprekend, dat ik letterlijk met hart en ziel aan het werk ben. 

De engelen en Melchizedek willen ook niets liever dan mensen helpen! Niet alleen tijdens een healing bundelen ze hun liefdevolle energie, ze staan je ook in alle liefde bij tijdens regressietherapie of andere sessies.

 

The Angel Effect

Hartwerk Online - De engelen en Melchizedek

Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, dan help ik je graag!

Een intakegesprek is
gratis en vrijblijvend

Als je vragen hebt of een afspraak
wilt maken, dan help ik je graag!

Close Menu