Aanbod

“Coaching, Healing, Regressie, Reiki Inwijdingen, Nieuwetijdskinderen”

Coaching

Wanneer je op zoek gaat naar hulp duidt dat in de eerste plaats al op een stukje bewustzijn en inzicht. Je bent je bewust van blokkades of andere issues waar je mee worstelt. Dit inzicht komt uit jezelf en door er iets mee te willen doen neem je al een stukje controle over je eigen leven!

Healing

Een healing ondersteunt ieder proces dat in werking wordt gezet. Van verwerking tot genezing, maar ook herstelt een healing de balans tussen lichaam en geest. Een sessie bij Hartwerk Online wordt daarom altijd verweven met een energetische behandeling.

Regressie

Regressie kan je letterlijk vertalen als terugloop en dat is ook precies de weg die ik met jou bewandel. Samen gaan we terug naar de oorsprong van jouw overtuigingen die zich uiten in angsten, pijnen of blokkades. Omdat overtuigingen vooral ontstaan in de kindertijd is ‘Regressietherapie’ nauw verbonden met een ‘Innerlijk Kind Healing‘. 

Reiki Inwijdingen

De inwijdingen zijn bedoeld voor mensen die al enigszins bekend zijn met Reiki (of andere vormen van energiewerk). Hoewel dit niet noodzakelijk is wil ik wel helder hebben dat ik geen dure cursus of training geef, het gaat puur om de inwijdingen. Uiteraard krijg je wel enige begeleiding, maar hier ga je zelf mee aan de slag.

Hulp voor Nieuwetijdskinderen

Dat er tegenwoordig zo veel kinderen in de hulpverlening lopen uit zich vaak in oordelen waar wij helemaal niet op zitten te wachten. Opmerkingen dat ze tegenwoordig allemaal ADHD of Autisme hebben of dat het aan de opvoeding ligt. Laat ik je verklappen, niets is minder waar!

Aanbiedingen

Hartwerk Online deelt via de Facebookpagina regelmatig leuke aanbiedingen. Deze snoepjes wil je natuurlijk niet missen! 

Close Menu